ІЕПТ Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Студенти Інституту екології, природоохоронної діяльності та туризму імені В. Чорновола Національного університету «Львівська політехніка» впродовж семестру навчалися у Польщі завдяки програмі обміну студентами між Львівською політехнікою та Поморською Академією, що розташована у місті Слупську, на півночі Польщі, за 18 км від Балтійського моря.

Навчання в Поморській Академії та проживання в гуртожитку для українських студентів-політехніків за цією програмою – безкоштовне. Для того, щоб потрапити на навчання у Польщу за обміном, потрібно мати високий рейтинговий бал.

В польській академії акцент роблять на навчання в аудиторіях, тому домашнього завдання не задають. Половину дня – на парах, другу половину – вільні. Значну увагу приділяють польовим дослідженням та безкоштовним екскурсіям у рамках практичних занять.

А у вільний від навчання час наші студенти автостопом об’їздили значну частину Польщі і знайшли собі роботу на декілька годин в день. Своїми незабутніми враженнями вони поділилися з кореспондентом «Високого Замку».