За матеріалами Львівської газети
Герб Львівської політехніки

У Львові фінішував регіональний відбір до Всеукраїнського телепроекту краси нового формату Miss TV Ukraine. Головну корону від Львова й шанс позмагатися за титул найкрасивішої дівчини України отримала 20-річна студентка Національного університету «Львівська політехніка» Вікторія Стрілко.

Цього року спеціальним призом від продюсерів телепроекту для львів’янки став титул Miss Europe-Ukraine, який дає право представити Україну на престижному конкурсі «Міс Європа – 2017».

Вікторія Стрілко не приховує щастя від шансу позмагатися за корону Miss TV Ukraine. Дівчина уже кілька років працює в модельному агентстві, захоплюється подорожами, активним відпочинком (катанням на лижах, велосипедах). Вікторія десять років займалася народними танцями. Ніколи не брала участі в кастингах конкурсів краси. Цьогоріч спробувала – і вийшло.

– На Miss TV Ukraine їду тільки з позитивним настрою і націленістю на перемогу, – розповіла Вікторія Стрілко. – Моє ім’я символізує перемогу. Як корінна львів’янка хочу показати усім витончені львівські манери, гостинність, патріотизм. Планую реалізовувати на конкурсі благодійні проекти.