Автомобільно-дорожній коледж Львівської політехніки
на екскурсії

8 грудня 2015 року під час проведення Тижня циклової комісії загально-технічних дисциплін у Львівському автомобільно-дорожньому коледжі для студентів коледжу організували заняття-екскурсію на кафедру механіки та автоматизації машинобудування та в лабораторії НДЛ-40 Національного університету «Львівська політехніка».

Матеріально-технічна база кафедри налічує 14 спеціалізованих лабораторій, комп’ютерний клас, 2 спецаудиторії з проекційною апаратурою. При кафедрі функціонує науково-дослідна лабораторія НДЛ-40 з такими підрозділами: конструкторське бюро, електролабораторія, три лабораторії токарних верстатів, лабораторія шліфувальних верстатів, лабораторія фрезерувальних верстатів, зварювальне відділення, малярне відділення, кузня, компресорна, слюсарно-монтажне відділення.

Кафедра розробила й виготовила більше 10 різних модифікацій автоматів і лічильних комплексів, призначених для транспортування, сепарації, лічення і фасування дископодібних деталей. Науковці кафедри та НДЛ-40 займаються створенням автоматів для фасування та пакування сипких матеріалів у пакети з полімерних плівок та скляну тару.

Під час екскурсії доцент кафедри Володимир Боровець продемонстрував лабораторну роботу з пакування цукру в пакети по 5 грамів, яку виконують студенти Львівської політехніки.

на екскурсії на екскурсії на екскурсії