ІННЦПКО Львівської політехніки
науковий квест на тему «Таємниці кристалів» для дітей

Представники Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Національного університету «Львівська політехніка» 27 листопада 2015 року відвідали спеціалізовану загальноосвітню школу І ступеня «Політехнік-Еколенд».

Скільки кутів у сніжинки? Які кристали є у космосі? Дорогоцінні кристали – які вони? На усі ці запитання відповів директор центру Олександр Сергійович Захар’яш, який також прочитав для дітей лекцію та провів науковий квест на тему «Таємниці кристалів».

Під час проведення квесту школярики мали змогу не лише побачити і почути багато цікавого, але й позмагатися у командах, демонструючи власні знання з цієї незвичної для шкільної програми теми. І робили це із захопленням!

За активну роботу діти отримали дипломи і подарунки від Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Львівської політехніки.

науковий квест на тему «Таємниці кристалів» для дітей науковий квест на тему «Таємниці кристалів» для дітей науковий квест на тему «Таємниці кристалів» для дітей науковий квест на тему «Таємниці кристалів» для дітей